Showing all 9 results

Прикажани производи 6/12/18/24

ВАИ ВАИ микс нудли 5 х 55 гр + чинија

70 ден

ВАИ ВАИ нудли пилешко во чаша 65 гр

35 ден

ИНДОМИ домашна кокошкина 5/1 350 гр

60 ден
Додади во гајба

ИНДОМИ домашна со зеленчук 5/1 350 гр

60 ден

ИНДОМИЕ нудли пилешко 5/1 350 гр

60 ден
Додади во гајба

ИНДОМИЕ нудли супер пилешко 5/1 375 гр

60 ден
Додади во гајба

ИНДОМИЕ супа со нудл пилетина 3/1 225 гр

30 ден
Додади во гајба

ЈУМИС нудли со вкус на печурки 50 гр

20 ден
Додади во гајба

ЈУМИС нудли со вкус на пилешко 50 гр

20 ден