Showing all 8 results

Прикажани производи 6/12/18/24

ЈУМИС крем супа од домати 65 гр

26 ден

ЈУМИС крем супа од печурки 53 гр

25 ден

ЈУМИС крем супа од праз 77 гр

29 ден

ЈУМИС крем супа од спанаќ 65 гр

26 ден

ЈУМИС пилешка крем супа 54 гр

19 ден
Додади во гајба

МАГИ крем супа од вргаw и шитаке 52 гр

47 ден
Додади во гајба

МАГИ крем супа од домат и босилек 56 гр

47 ден

ФИНИ-МИНИ крем пилешка супа 18 гр

24 ден