Showing all 10 results

Прикажани производи 6/12/18/24

ВУДИ виршла класик 100 гр

22 ден

ВУДИ виршла класик 150 гр

50 ден

ВУДИ виршла класик 250 гр

47 ден
Додади во гајба

ГРЕЈСИНГЕР свин. виршла со сланина 300 г

175 ден

ЛЕКЕР пилешка виршла 200 гр

30 ден
Додади во гајба

ПЕКАБЕСКО пил. виршла со кашкавал 200 гр

35 ден

ПЕКАБЕСКО пилешка виршла 200 гр

33 ден
Додади во гајба

ПЕРУТНИНА ПТУЈ екстра виршла 100 гр

25 ден
Додади во гајба

ПЕРУТНИНА ПТУЈ екстра виршла 200 гр

42 ден

СОЛЕТА пилешка виршла 200 гр

27 ден