Прикажувам 1–24 од 31 резултати

Прикажани производи 6/12/18/24

ВУДИ поп салама 500 гр

80 ден

ЈУХОР класик посебна 325 гр

45 ден

ЈУХОР шунка во црево 350 гр

75 ден

ЛЕКЕР димена говедска шунка / кг

439 ден

ЛЕКЕР пилешка екстра 400 гр

55 ден

ЛЕКЕР пилешка салама 200 гр

30 ден

ЛЕКЕР пилешки деликатес / пар

35 ден

ЛЕКЕР пилешко чадено филе / кг

393 ден
Додади во гајба

НЕОПЛАНТА делик. пилешки гради 350 гр

99 ден
Додади во гајба

НЕОПЛАНТА делик. стисната шунка 350 гр

115 ден
Додади во гајба

ОВАКО пилешка салама во црево 350 гр

35 ден
Додади во гајба

ОВАКО пилешка салама сецкана 100 гр

16 ден

ПЕКАБЕСКО алпска свинска Ф50 750 гр

190 ден
Додади во гајба

ПЕКАБЕСКО паризер пилешки Ф70 750 гр

95 ден
Додади во гајба

ПЕКАБЕСКО паризер со кашкавал Ф70 750гр

110 ден
Додади во гајба

ПЕКАБЕСКО пилешка екстра салама 350 гр

50 ден
Додади во гајба

ПЕКАБЕСКО пилешка екстра салама 450 гр

55 ден
Додади во гајба

ПЕКАБЕСКО пилешка посебна салама 350 гр

50 ден

ПЕКАБЕСКО пилешки гради 400 гр

92 ден
Додади во гајба

ПЕКАБЕСКО пилешко чадено филе / кг

353 ден

ПЕКАБЕСКО свинска шунка Ф50 400 гр

100 ден
Додади во гајба

ПЕКАБЕСКО шунка деликатес Ф50 400 гр

115 ден
Додади во гајба

ПЕРУТНИНА ПТУЈ екстра посебна 350 гр

74 ден
Додади во гајба

ПЕРУТНИНА ПТУЈ екстра псеб слајс 200 гр

45 ден