Showing all 6 results

Прикажи филтри
Прикажани производи 6/12/18/24
Додади во гајба
Затвори

КАРНЕКС грав со колбаси 400 гр

97 ден
Додади во гајба
Затвори

КАРНЕКС грав со сланина 400 гр

105 ден
Додади во гајба
Затвори

КАРНЕКС домашна сарма 400 гр

122 ден
Додади во гајба
Затвори

КАРНЕКС посен грав 400 гр

77 ден
Додади во гајба
Затвори

КАРНЕКС посна сарма 400 гр

87 ден
Додади во гајба
Затвори

КАРНЕКС смазалица болоwезе 400 гр

100 ден