Showing all 12 results

Прикажани производи 6/12/18/24

МИКАДО компот ананас 850 гр

140 ден

МИКАДО компот круша 850 гр

102 ден

НЕКТАР xем кајсија 700 гр

115 ден

НЕКТАР xем мешан 700 гр

115 ден

НЕКТАР мармалад мешан 370 гр

75 ден

НЕКТАР мармалад слива 370 гр

75 ден

НЕКТАР мармалад шипка 370 гр

75 ден
Додади во гајба

ПОДРАВКА xем од мешано овошје 450 гр

82 ден

ПОДРАВКА xем од шипки 440 гр

93 ден

ПОДРАВКА xем од шипки 860 гр

145 ден

ПОДРАВКА пекмез од сливи 440 гр

114 ден

СВИСЛИОН мармалад шипка 850 гр

82 ден