Showing all 9 results

Прикажани производи 6/12/18/24

ДОМА ролери лешник 24/1 160 гр

40 ден
Додади во гајба

ЕТИ даре темно чоколадо / крем 50 гр

25 ден

КАПРИС класик 115 гр

65 ден

ЛОАКЕР класик наполитанка 45 гр

30 ден
Додади во гајба

ЛОАКЕР крем какао наполитанка 45 гр

30 ден

МОЕ КОЛАЧЕ ролер лешник 300 гр

70 ден

МОЕ КОЛАЧЕ ролер чоко лешник 300 гр

78 ден

ПРЕСТ наполитанки линето 280 гр

52 ден
Додади во гајба

ПРЕСТ наполитанки со какао прелив 280 г

52 ден