Showing all 12 results

Прикажи филтри
Прикажани производи 6/12/18/24
Додади во гајба
Затвори

НЕОПЛАНТА прего грав со кобасица 400 гр

90 ден
Додади во гајба
Затвори

НЕОПЛАНТА прего грав со сланина 400 гр

100 ден

ПОДРАВКА |увеч 840 гр

93 ден
Додади во гајба
Затвори

ПОДРАВКА макарони 4 сиреwа 160 гр

93 ден
Додади во гајба
Затвори

ПОДРАВКА макарони болоwезе 160 гр

93 ден
Додади во гајба
Затвори

ПОДРАВКА макарони наполитана 160 гр

93 ден
Додади во гајба
Затвори

ПОДРАВКА ориз со печурки 150 гр

93 ден
Додади во гајба
Затвори

ПОДРАВКА ориз со пилешко и куркум 160 гр

93 ден
Додади во гајба
Затвори

ПОДРАВКА резанци со сос печурки 140 гр

90 ден
Додади во гајба
Затвори

ПОДРАВКА ри`ото со домат и моцарела

90 ден
Додади во гајба
Затвори

ПОДРАВКА тестенини карбонара 160 гр

90 ден

СУПЕР пире 120 гр

30 ден